PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Gary Oldman
URODZONY: 21 marzec 1958, Londyn
Filmografia
 AKTOR (31)
2018
Ocean ognia
2017
Czas mroku
Winston Churchill
2017
Bodyguard Zawodowiec
2015
Man Down
Kapiton Peyton
2015
System
gen. Timur Nesterow
2014
Ewolucja planety małp
Dreyfus
2014
RoboCop
Dr Robert Norton
2013
Paranoja
Nicholas Wyatt
2012
Mroczny Rycerz powstaje
Jim Gordon
2012
Gangster
Floyd Banner
2011
Szpieg
George Smiley
2011
Dziewczyna w czerwonej pelerynie
Ojciec Salomon
2011
Kung Fu Panda 2
Lord Shen (głos)
2010
Księga ocalenia
Carnegie
2009
Opowieść wigilijna
Bob Cratchit, Marley, Tim
2009
Planeta 51
Generał Grawl (głos)
2009
Nienarodzony
Rabbi Sendak
2008
Mroczny Rycerz
Jim Gordon
2007
Harry Potter i Zakon Feniksa
Syriusz Black
2005
Harry Potter i Czara Ognia
Syriusz Black
2004
Dead Fish
Lynch
2004
Harry Potter i więzień Azkabanu
Syriusz Black
2001
Hannibal
Mason Verger
1997
Piąty element
Jean-Baptiste Emanuel Zorg
1996
Basquiat - taniec ze śmiercią
Albert Milo
1994
Leon zawodowiec
Stansfield
1992
Drakula
Dracula
1991
JFK
Lee Harvey Oswald
1990
Rosenkrantz i Guildenstern nie żyją
Rosencrantz
1987
Nadstaw uszu
Joe Orton
1986
Sid i Nancy
Sid Vicious
 PION REŻYSERSKI (1)
1997
Nic doustnie
Reżyser
 PRODUKCJA (1)
1997
Nic doustnie
Producent
 SCENARIUSZ (1)
1997
Nic doustnie
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll