PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
MENU

Rachel Weisz

Rachel Weisz
URODZONY: 07 marzec 1970
Filmografia
 AKTOR (31)
2017
Nieposłuszne
Ronit Krushka
2017
Na głęboką wodę
Clare Crowhurst
2016
Światło między oceanami
Hannah Roennfeldt
2016
Kłamstwo
Deborah Lipstadt
2015
Lobster
2015
Młodość
Leda Ballinger
2013
Oz: Wielki i Potężny
Evanora
2012
Dziedzictwo Bourne'a
Marta
2012
To the Wonder
Dinah
2011
Dom snów
Libby Atenton
2011
360. Połączeni
Rose
2011
The Deep Blue Sea
Hester Collyer
2011
Ósma strona
Nancy Pierpan
2009
Agora
Hypatia
2009
Nostalgia anioła
Abigail Salmon
2008
Na pewno, być może
Summer Hartley
2007
Jagodowa miłość
Sue Lynne
2006
Eragon
Saphira (głos)
2006
Źródło
Izzi Creo/Isabel
2005
Wierny ogrodnik
Tessa Quayle
2005
Constantine
Angela Dodson
2004
Zawiść
Debbie Dingman
2003
Przekręt doskonały
Lily
2003
Ława przysięgłych
Marlee
2002
Był sobie chłopiec
Rachel
2001
Mumia powraca
Evelyn 'Evy' Carnahan O'Connell / Princess Nefertiri
2001
Wróg u bram
Tania Chernowa
1999
Kropla słońca
Greta
1998
Pragnę cię
Helen
1996
Ukryte pragnienia
Miranda Fox
1994
Maszyna śmierci
Młodsza członkini zarządu
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2018
Scroll