PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Jacek Januszyk
URODZONY: 16 maj 1962, Kęty
Filmografia
 ZDJĘCIA (23)
2015
Dotknięcie anioła
Zdjęcia
2011
Kac Wawa
Zdjęcia
2010
Laura (TV)
Zdjęcia
2006
Uciekinier
Zdjęcia
2006
Południe-Północ
Zdjęcia
2006
Południe-Północ
Operator kamery
2006
Południe-Północ
Operator zdjęć lotniczych
2001
Portret podwójny
Zdjęcia
2001
W pustyni i w puszczy
Zdjęcia
1999
Prawo ojca
Operator kamery
1999
Zdążyć przed zachodem
Zdjęcia
1998
Sto minut wakacji
Zdjęcia
1997
Sara
Operator kamery
1997
Ciężar nieważkości
Zdjęcia
1996
Panna Nikt
Operator kamery
1996
Nocne graffiti
Operator kamery
1995
Panny smutne
Współpraca operatorska
1993
Kartki z podróży
Zdjęcia
1990
Jutro
Operator oświetlenia
1986
Serce to samotny myśliwy
Zdjęcia
1986
Syn marnotrawny
Zdjęcia
1986
Przyczynek do teorii względności
Zdjęcia
1986
Hipnoteza
Operator oświetlenia
 PION REŻYSERSKI (2)
2017
Trzy upadki świętego
Reżyser
1996
Babie lato
Reżyser
 SCENARIUSZ (1)
1996
Babie lato
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll