PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Rafał Królikowski

Rafał Królikowski
URODZONY: 27 grudzień 1966, Zduńska Wola
Filmografia
 AKTOR (24)
2019
Kurier
Gen. Stanisław Tatar
2013
Granice wytrzymałości
2013
Podejrzani zakochani
Alex
2012
Być jak Kazimierz Deyna
dyrektor wydawnictwa
2010
Hotel 52
Konsjerż Michał Horwat
2008
Lejdis
Tomek Kochanowski, mąż Moni
2008
Kochaj i tańcz
Remigiusz, redaktor naczelny magazynu "Colette", przyjaciel Sławka
2007
Ryś
Garnitur
2005
483 km
2004
Nigdy w życiu!
Redaktor naczelny
2003
Ciało
Wolter
2003
Trzeci
Facet z Toyoty
2002
Superprodukcja
Yanek Drzazga
2002
Zemsta
Wacław Milczek
2000
Pół serio
Angel , pastor Lovborg, Skywalker, Fryderyk Chopin, generał SB, Józef K., Romeo
2000
Syzyfowe prace
szlachcic Albert, przyjaciel Płoniewiczów
1997
Przystań
Jan
1995
Dzieje mistrza Twardowskiego
szatan
1995
Madame Modjeska (spektakl telewizyjny)
Asystent
1994
20 lat później
Karl
1994
Podróż na wschód (TV)
1994
Legenda Tatr
Andrzej
1993
Pożegnanie z Marią
skrzypek
1993
Pierścionek z Orłem w Koronie
Marcin
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll