PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Léa Seydoux

Léa Seydoux
URODZONA: 01 lipiec 1985, Paryż
Filmografia
 AKTORKA (16)
2018
Kursk
Tanya Averina
2016
To tylko koniec świata
Suzanne Knipper
2015
Dziennik panny służącej
Célestine
2015
Lobster
2015
Spectre
Madeleine Swann
2014
Saint Laurent
Loulou de la Falaise
2014
Grand Budapest Hotel
Clotilde
2013
Grand Central
2013
Życie Adeli - Rozdział 1 i 2
Emma
2012
Żegnaj, królowo
Sidonie Laborde
2011
Twoja siostra
Louise
2011
O północy w Paryżu
Gabrielle
2010
Robin Hood
Izabela z Angouleme
2010
Belle Épine
Prudence Friedmann
2009
Lourdes
Maria
2007
Stara kochanka
Olivia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll