PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Sylwester Jakimow

Sylwester Jakimow
URODZONY: 19 październik 1977, Bystrzyca Kłodzka
Filmografia
 AKTOR (7)
2012
Jesteś Bogiem
Operator teledysku
2011
Z miłości
Wojtek
2007
T. Rickster
Przyjaciel
2007
Kilka prostych słów
"Cichy"
2005
Teraz ja
Marek
2004
Łódź płynie dalej
portier w klubie
2003
Dotknij mnie
Sylwek
 PION REŻYSERSKI (4)
2014
Obietnica
Asystent reżysera
2011
Koleżanki
Reżyser
2007
Kongola
Reżyser
2004
Łódź płynie dalej
Asystent reżysera
 SCENARIUSZ (2)
2011
Koleżanki
Scenariusz
2007
Kongola
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll