PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Alexandre Desplat

Alexandre Desplat
URODZONY: 23 sierpień 1961, Paryż
Filmografia
 MUZYKA (62)
2019
Sekretne życie zwierzaków domowych 2
Muzyka
2018
Kursk
Muzyka
2018
Bracia Sisters
Muzyka
2018
Wyspa Psów
Muzyka
2017
Suburbicon
Muzyka
2017
Kształt wody
Muzyka
2017
Valerian i miasto tysiąca planet
Muzyka
2017
Prawdziwa historia
Muzyka
2016
Światło między oceanami
Muzyka
2016
Boska Florence
Muzyka
2016
Sekretne życie zwierzaków domowych
Muzyka
2016
Łotr 1. Gwiezdne wojny - historie
Muzyka
2016
Amerykańska sielanka
Muzyka
2015
Dziewczyna z portretu
Muzyka
2015
Il racconto dei racconti
Muzyka
2015
Every Thing Will Be Fine
Muzyka
2015
Pentameron
Muzyka
2014
Grand Budapest Hotel
Muzyka
2013
Obrońcy skarbów
Muzyka
2013
Wenus w futrze
Muzyka
2013
Tajemnica Filomeny
Muzyka
2012
Renoir
Muzyka
2012
Strażnicy marzeń
Muzyka
2012
Reality
Muzyka
2012
Operacja Argo
Muzyka
2012
Rust and Bone
Muzyka
2012
Kochankowie z Księżyca. Moonrise Kingdom
Muzyka
2011
Spisek
Muzyka
2011
Strasznie głośno, niesamowicie blisko
Muzyka
2011
Lepsze życie
Muzyka
2011
Idy marcowe
Muzyka
2011
Rzeź
Kompozytor
2010
Jak zostać królem
Muzyka
2010
Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część I
Muzyka
2010
Tamara i mężczyźni
Muzyka
2010
Autor widmo
Muzyka
2009
Julie i Julia
Muzyka
2009
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
Muzyka
2009
Saga Zmierzch: Księżyc w nowiu
Muzyka
2009
Prorok
Muzyka
2009
Fantastyczny Pan Lis
Muzyka
2009
Coco Chanel
Kompozytor
2008
Largo Winch
Muzyka
2008
Ciekawy przypadek Benjamina Buttona
Muzyka
2008
Largo Winch
Kompozytor
2007
Pana Magorium cudowne emporium
Muzyka
2007
Złoty kompas
Muzyka
2007
Ostrożnie, pożądanie
Kompozytor
2006
Malowany welon
Muzyka
2006
Czyja to kochanka?
Kompozytor
2006
Królowa
Kompozytor
2006
Firewall
Kompozytor
2005
W rytmie serca
Muzyka
2005
Syriana
Kompozytor
2005
Casanova
Kompozytor
2005
Osaczony
Kompozytor
2004
Narodziny
Muzyka
2004
Grunt to rodzinka
Kompozytor
2003
Dziewczyna z perłą
Muzyka
1999
Empty Days
Muzyka
1996
Wielce skromny bohater
Muzyka
1994
Les milles
Muzyka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll