PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Sacha Noam Baron Cohen

Sacha  Noam Baron Cohen
URODZONY: 13 październik 1971, Londyn
Filmografia
 AKTOR (11)
2016
Alicja po drugiej stronie lustra
Time
2016
Grimsby
Norman "Nobby" Grimsby
2012
Madagaskar 3
Król Julian (głos)
2012
Les Miserables: Nędznicy
Monsieur Thenardier
2012
Dyktator
Generał Aladeen
2011
Hugo i jego wynalazek 3D
Nadzorca stacji kolejowej
2009
Brüno
Brüno
2008
Madagaskar 2
Król Julian (głos)
2006
Borat
Borat
2005
Madagaskar
Julian (głos)
2002
Ali G
Ali G/Borat
 SCENARIUSZ (5)
2016
Grimsby
Scenariusz
2012
Dyktator
Scenariusz
2009
Brüno
Scenariusz
2006
Borat
Scenariusz
2002
Ali G
Scenariusz
 PRODUKCJA (4)
2016
Grimsby
Producent
2012
Dyktator
Producent
2009
Brüno
Producent
2006
Borat
Producent
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll