PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Katarzyna Lewińska

Katarzyna Lewińska
Filmografia
 SCENOGRAFIA (40)
2018
Twarz
Kostiumy
2018
Eter
Kostiumy
2018
Nina
Kostiumy
2017
Pokot
Kostiumy
2017
Amok
Kostiumy
2016
Ojciec
Kostiumy
2016
Powidoki
Kostiumy
2016
Niewinne
Kostiumy
2015
Córki Dancingu
Kostiumy
2015
Fale
Kostiumy
2015
Body/Ciało
Kostiumy
2015
Disco Polo
Kostiumy
2014
Facet (nie)potrzebny od zaraz
Scenografia
2014
Facet (nie)potrzebny od zaraz
Kostiumy
2014
Pod Mocnym Aniołem
Kostiumy
2014
Kebab i Horoskop
Kostiumy
2014
Warsaw by Night
Kostiumy
2014
Obce ciało
Kostiumy
2014
Pani z przedszkola
Kostiumy
2013
Zosia szuka siódemki
Scenografia
2013
Zosia szuka siódemki
Kostiumy
2013
Drogówka
Kostiumy
2013
Bilet na Księżyc
Kostiumy
2012
Nieulotne
Kostiumy
2012
W imię...
Kostiumy
2012
Supermarket
Kostiumy
2012
Być jak Kazimierz Deyna
Kostiumy
2011
Lęk wysokości
Kostiumy
2011
W ciemności
Kostiumy
2011
Los numeros
Kostiumy
2011
Sponsoring
Kostiumy
2011
Big Love
Kostiumy
2010
Glasgow
Kostiumy
2010
Mistyfikacja
Kostiumy
2009
Wichry Kołymy
Kostiumy
2009
Randka w ciemno
Kostiumy
2009
Dom zły
Kostiumy
2008
Boisko bezdomnych
Kostiumy
2008
33 sceny z życia
Kostiumy
2005
The Somme
Kostiumy
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll