PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Radosław Ochnio

Radosław Ochnio
URODZONY: 28 luty 1977, Gdańsk
Filmografia
 DŹWIĘK (38)
2018
Kler
Dźwięk
2017
BEKSIŃSCY. Album wideofoniczny
Dźwięk
2016
Łowcy miodu
Dźwięk
2016
Królewicz Olch
Dźwięk
2016
Tydzień z Mami Fatale
Dźwięk
2016
Przy Planty 7/9
Montażysta dźwięku
2015
Baby Bump
Dźwięk
2015
11 minut
Dźwięk
2014
Małe stłuczki
Dźwięk
2014
Punkt wyjścia
Dźwięk
2014
Rwetes
Dźwięk
2014
Małe stłuczki
Dźwiękowiec (na planie)
2013
Sekrety miłości
Dźwięk
2012
Fuck For Forest
Dźwięk
2012
Wirtualna wojna
Dźwięk
2011
Portret z pamięci
Dźwięk
2011
Obudź się
Dźwięk
2011
Kop głębiej
Dźwięk
2011
Kolekcjoner dusz
Dźwięk
2011
I Bóg stworzył seks
Dźwięk
2010
Tańcz albo zdychaj
Opracowanie dźwięku
2010
Tourne
Operator dźwięku
2010
Uwodziciele
Montażysta dźwięku
2010
Podryw po polsku
Montażysta dźwięku
2010
Podryw po polsku
Operator dźwięku (zgranie)
2010
Uwodziciele
Operator dźwięku (zgranie)
2009
Filiżanki Yoko Ono
Dźwięk
2009
Ogrodzenie
Dźwięk
2009
Jestem Twój
Dźwięk
2009
Sublokator
Dźwięk
2009
Królik po berlińsku
Operator dźwięku
2008
Ewakuacja
Dźwięk
2007
Wschód
Dźwięk
2007
Ekipa
Dźwięk
2007
Henio, idziemy na Widzew
Operator dźwięku
2005
1409. Afera na zamku Bartenstein
Dźwięk
2002
Segment '76
Dźwięk
1987
Za burtą
Dźwięk
 MUZYKA (4)
2014
Punkt wyjścia
Muzyka
2009
Agronauta
Muzyka
2008
Ewakuacja
Muzyka
2007
W trakcie 5 sekund
Muzyka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll