PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Piotr Głowacki

Piotr Głowacki
URODZONY: 29 marzec 1980, Toruń
Filmografia
 AKTOR (43)
2019
1800 gramów
2018
Planeta Singli 2
Marcel
2018
Broad Peak
Aleksander Lwow
2017
Tarapaty
szef
2016
Bodo
Michał Waszyński
2016
Zaćma
Towarzysz partyjny
2016
Planeta Singli
Marcel
2015
Czerwony pająk
Trener
2015
Pilecki
Tomasz Serafiński
2015
Karbala
Galica
2015
Król życia
Biznesmen
2015
11 minut
wspinacz
2015
Słaba płeć?
2015
Disco Polo
"Rudy"
2015
Anatomia zła
Prokurator Nowak
2015
Listy do M.2
2015
7 rzeczy, których nie wiecie o facetach
Jarosław
2014
Sąsiady
Mąż od łazienki
2014
Warsaw by Night
2014
Bogowie
Marian Zembala
2014
Wkręceni
asystent Prezydenta
2014
Hiszpanka
Mieczysław Paluch
2014
Obywatel
Kolega na strajku
2013
Drogówka
Sprawca wypadku
2013
Bilet na Księżyc
"Szrama"
2013
Heavy Mental
Piotr
2013
Był sobie dzieciak
Hans, członek oddziału Dirlewangera
2013
Śliwowica
Wojciech Stanisław Jancia
2013
Smutne potwory
tata
2013
Zasady gry
kieszonkowiec
2012
Ścinki
On
2012
Sowa
Tata Sowy
2012
Zasady gry
kieszonkowiec
2012
Być jak Kazimierz Deyna
kierowca Andrzej
2012
Dziewczyna z szafy
Jacek, brat Tomka
2011
1920. Bitwa Warszawska
Anatol
2011
Ludzie normalni
2011
80 milionów
Sobczak, kapitan SB
2011
W ciemności
Icek Frenkiel
2011
Sala samobójców
Psychiatra Darek
2009
Dom zły
Janusz, syn Dziabasów
2005
Rozdroże Cafe
Michał
2005
Oda do radości
Michał
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll