PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Andrzej Cichocki
Filmografia
 ZDJĘCIA (8)
2020
Trochę raju
Zdjęcia
2015
Supernova
Zdjęcia
2014
Las cieni
Zdjęcia
2014
Las cieni
Operator kamery
2012
Die Vermessung der Welt
Operator kamery
2011
1920. Bitwa Warszawska
Operator kamery
2010
Przedświt
Zdjęcia
2010
Przedświt
Operator kamery
 PION REŻYSERSKI (4)
2020
Trochę raju
Reżyser
2015
Supernova
Reżyser
2014
Las cieni
Reżyser
2010
Przedświt
Reżyser
 SCENARIUSZ (4)
2020
Trochę raju
Scenariusz
2015
Supernova
Scenariusz
2014
Las cieni
Scenariusz
2010
Przedświt
Scenariusz
 MONTAŻ (2)
2020
Trochę raju
Montaż
2010
Przedświt
Montaż
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll