PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Jan Komasa
URODZONY: 28 październik 1981, Poznań
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (5)
2014
Miasto 44
Reżyser
2011
Sala samobójców
Reżyser
2007
Spływ
Reżyser
2005
Oda do radości
Reżyser
2004
Fajnie, że jesteś
Reżyser
 SCENARIUSZ (5)
2014
Miasto 44
Scenariusz
2013
Powstanie Warszawskie
Scenariusz
2011
Sala samobójców
Scenariusz
2007
Spływ
Scenariusz
2005
Oda do radości
Scenariusz
 ZDJĘCIA (1)
2007
Spływ
Zdjęcia
 AKTOR (1)
2002
Dziś wieczorem
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll