PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Bartosz Kruhlik
URODZONY: 15 październik 1985, Lubsko
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 SCENARIUSZ (6)
2019
Supernova
Scenariusz
2016
Adaptacja
Scenariusz
2013
Żar
Scenariusz
2011
Królestwo
Scenariusz
2010
Świt
Scenariusz
2010
http://
Scenariusz
 PION REŻYSERSKI (6)
2019
Supernova
Reżyser
2016
Adaptacja
Reżyser
2013
Żar
Reżyser
2011
Zniknięcie
Reżyser
2011
Królestwo
Reżyser
2010
http://
Reżyser
 MONTAŻ (2)
2013
Żar
Montaż
2011
Królestwo
Montaż
 ZDJĘCIA (1)
2011
Królestwo
Zdjęcia
Opis
Absolwent Państwowej Wyższej Szkoły Filmowej, Telewizyjnej i Teatralnej im. Leona Schillera w Łodzi.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll