PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Henryk Wars

Henryk Wars
URODZONY: 29 grudzień 1902, Warszawa
ZMARŁ: 01 wrzesień 1977 w wieku 74 lat, Los Angeles
Filmografia
 MUZYKA (40)
1970
Pan Dodek
Muzyka
1946
Wielka droga
Muzyka
1939
Bezdomni
Muzyka
1939
Przez łzy do szczęścia
Muzyka
1939
Włóczęgi
Muzyka
1938
Druga miłość
Muzyka
1938
Kłamstwo Krystyny
Muzyka
1938
Kobiety nad przepaścią
Muzyka
1938
Ostatnia brygada
Muzyka
1938
Paweł i Gaweł
Muzyka
1938
Robert i Bertrand
Muzyka
1938
Zapomniana melodia
Muzyka
1937
Niedorajda
Muzyka
1937
Ordynat Michorowski
Muzyka
1937
Pani minister tańczy
Muzyka
1937
Piętro wyżej
Muzyka
1937
Trójka hultajska
Muzyka
1937
Znachor
Muzyka
1936
Będzie lepiej
Muzyka
1936
Bohaterowie Sybiru
Muzyka
1936
Jego wielka miłość
Muzyka
1936
Papa się żeni
Muzyka
1935
ABC Miłości
Muzyka
1935
Antek Policmajster
Muzyka
1935
Jaśnie pan szofer
Muzyka
1935
Manewry miłosne
Muzyka
1935
Panienka z Poste Restante
Muzyka
1935
Nie miała baba kłopotu
Muzyka
1934
Córka generała Pankratowa
Muzyka
1934
Czarna perła
Muzyka
1934
Czy Lucyna to dziewczyna?
Muzyka
1934
Pieśniarz Warszawy
Muzyka
1933
Jego ekscelencja subiekt
Muzyka
1933
Szpieg w masce
Muzyka
1932
Głos pustyni
Muzyka
1932
Romeo i Julcia
Muzyka
1932
Wyrok życia
Muzyka
1931
Bezimienni bohaterowie
Muzyka
1930
Na Sybir
Muzyka
Sportowiec mimo woli
Muzyka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll