PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Agnieszka Żulewska

Agnieszka Żulewska
URODZONA: 26 czerwiec 1987, Ozimek
Filmografia
 AKTORKA (20)
2017
Ja i mój tata
Sylwia, żona Dawida
2016
Konwój
2015
Demon
Żaneta
2015
Chemia
Lena
2014
Warsaw by Night
2014
Lena i ja
Lena
2014
Fragmenty
Anna
2013
Zasady gry
Marta, koleżanka Tomasza
2013
Taki pejzaż
dziewczyna w poczekalni
2012
Zasady gry
Marta
2012
Sanctuary
Nadia, córka Jana
2012
Pocałunek
2012
Bejbi Blues
Ekspedientka Angela
2012
Przedtem, potem
...
2011
W imieniu diabła
Łucja
2010
MC. Człowiek z winylu
Daria
2010
Mruczanka na 4 rakietki
Viktoria
2009
Vena Cava
2008
Lovt
2006
Szkwał
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll