PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Bill Pullman

Bill Pullman
URODZONY: 17 grudzień 1953, Hornell
Filmografia
 AKTOR (23)
2019
Ukryta gra
Joshua Mansky
2018
Bez litości 2
Brian Plummer
2016
Dzień Niepodległości: Odrodzenie
Thomas J. Whitmore
2015
American Ultra
Raymond Krueger
2014
Bez litości
2010
Peacock
Edmund French
2007
Mokra robota
Dave
2006
Klątwa 2
Peter
2005
Moja droga Wendy
Krugsby
2004
The Grudge - Klątwa
Peter
2002
Ucieczka od życia
Jason
2000
Titan - Nowa ziemia
Kapitan Joseph Corso (głos)
2000
Numer stulecia
Pat Lakewood
1999
W matni
Hank Greene
1997
Zagubiona autostrada
Fred Madison
1997
Koniec przemocy
Mike Max
1996
Dzień niepodległości
Prezydent Thomas J. Whitmore
1995
Kacper
Dr. James Harvey
1994
Wyatt Earp
Ed Masterson
1993
Pełnia zła
Andy Safian
1993
Bezsenność w Seattle
Walter
1988
Przypadkowy turysta
Julian
1986
Bezlitośni ludzie
Earl Mott
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll