PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Rafał Listopad

Rafał Listopad
Filmografia
 MONTAŻ (39)
2020
25 lat niewinności. Sprawa Tomka Komendy
Montaż
2018
Odnajdę Cię
Montaż
2017
Volta
Montaż
2016
Po prostu przyjaźń
Montaż
2015
Performer
Montaż
2014
Między nami dobrze jest
Montaż
2013
AmbaSSada
Montaż
2013
Warszawa
Montaż
2013
Abu Haraz
Montaż
2013
Gry
Montaż
2012
Bez wstydu
Montaż
2011
Cudze listy
Montaż
2011
Czarny czwartek. Janek Wiśniewski padł
Montaż
2011
Moje zapiski z podziemia
Montaż
2011
Tokio od świtu do zmierzchu
Montaż
2010
Inwentaryzacja
Montaż
2010
Maraton tańca
Montaż
2010
Jutro mnie tu nie będzie
Montaż
2009
Miasto bez Boga
Montaż
2009
Miłość na wybiegu
Montaż
2009
Kobieta poszukiwana
Montaż
2009
Street Feeling
Montaż
2008
Czternaście dni. Prowokacja bydgoska
Montaż
2008
Poste Restante
Montaż
2007
Katyń
Montaż
2007
Środa, czwartek rano
Montaż
2006
Statyści
Montaż
2006
Trójka do wzięcia
Montaż
2005
Oda do radości
Montaż
2005
Syberyjski przewodnik
Montaż
2004
Reguły gry
Montaż
2004
Jaki jest z bliska. Andrzej Wajda w 50 rocznicę filmowego debiutu
Montaż
2003
Coma
Montaż
2003
Cisza. Sześć ćwiczeń dokumentalnych
Montaż
2003
Śmierć drzewa
Montaż
2002
AF 2046 DUR 02H20
Montaż
2002
Oswojenie
Montaż
2002
Dziś wieczorem
Montaż
2001
Weak end
Montaż
 SCENARIUSZ (4)
2013
Chwila
Opieka pedagogiczna
2011
Ab ovo
Opieka pedagogiczna
2011
Tokio od świtu do zmierzchu
Opieka artystyczna
2011
Dobry uczynek
Opieka pedagogiczna
 PRODUKCJA (1)
2011
Tato poszedł na ryby
Koproducent
 DŹWIĘK (1)
2004
Jutro
Dźwięk
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll