PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Eddie Marsan

Eddie Marsan
URODZONY: 30 listopad 1968
Filmografia
 AKTOR (28)
2019
Gang zwierzaków
Frank Stone / The Cyborg (głos)
2018
Jungle Book
Vihaan
2018
Mowgli: Chłopiec z dżungli
Vihaan (głos)
2017
Atomic Blonde
Spyglass
2016
Zwyczajna dziewczyna
Sammy Smith
2015
Wstrząs
Dr Steven DeKosky
2013
The World's End
Peter
2013
Brud
Bladesey
2013
Zatrzymane życie
2012
Jack pogromca olbrzymów
2012
Na spacerze z psami
2012
I, Anna
D.I. Kevin Franks
2012
Królewna Śnieżka i łowca
Duir
2011
Czas wojny
Sierżant Fry
2011
Sherlock Holmes 2: Gra cieni
Inspektor Lestrade
2010
Londyński bulwar
Sierżant Bailey
2010
Tyranozaur
James
2009
Uprowadzona Alice Creed
Vic
2009
Sherlock Holmes
Inspektor Lestrade
2008
Happy-Go-Lucky, czyli co nas uszczęśliwia
Scott
2008
Hancock
Red
2006
Miami Vice
Nicholas
2006
Mission: Impossible III
Brownway
2006
Iluzjonista
Josef Fischer
2005
Życie ukryte w słowach
Victor
2004
Vera Drake
Reg
2002
Gangi Nowego Jorku
Killoran
2000
Gangster numer jeden
Eddie Miller
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll