PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Dwayne Douglas Johnson

Dwayne Douglas  Johnson
URODZONY: 02 maj 1972, Hayward, Kalifornia
Filmografia
 AKTOR (29)
2019
Szybcy i wściekli: Hobbs i Shaw
Hobbs
2018
Drapacz chmur
Will Ford
2018
Rampage: Dzika furia
Davis Okoye
2017
Jumanji: Przygoda w dżungli
Dr Smolder Bravestone
2017
Baywatch. Słoneczny patrol
Mitch Buchanan
2016
Szybcy i wściekli 8
Luke Hobbs
2016
Vaiana: Skarb oceanu
Maui (głos)
2016
Agent i pół
Bob Stone
2015
Szybcy i wściekli 7
Luke Hobbs
2015
San Andreas
Ray
2014
Hercules: The Thracian Wars
Herkules
2014
Herkules
Herkules
2013
Infiltrator
John Matthews
2013
Sztanga i cash
Paul Doyle
2013
G.I. Joe: Odwet
Roadblock
2013
Szybcy i wściekli 6
Luke Hobbs
2012
Podróż na Tajemniczą Wyspę
Hank Parsons
2011
Szybcy i wściekli 5
Luke Hobbs
2010
Dobra wróżka
Derek Thompson / Zębowy wróż
2010
Policja zastępcza
Christopher Danson
2009
Góra czarownic
Jack Bruno
2009
Planeta 51
Kapitan Charles "Chuck" Baker (głos
2008
Dorwać Smarta
Agent 23
2005
Doom
Sarge
2005
Be Cool
Elliot Wilhelm
2004
Z podniesionym czołem
Chris Vaughn
2003
Witajcie w dżungli
Beck
2002
Król skorpion
Mathayus
2001
Mumia powraca
Mathayus - król Skorpion
 PRODUKCJA (3)
2018
Rampage: Dzika furia
Producent
2017
Baywatch. Słoneczny patrol
Producent
2013
Infiltrator
Producent
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll