PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Henryk Gołębiewski

Henryk Gołębiewski
URODZONY: 15 czerwiec 1956, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (29)
2015
Ostatni klaps
operator Waldek
2013
Drogówka
Kierowca Malucha
2011
Księstwo
Dudek
2011
Kac Wawa
Policjant
2010
Śmierć czeskiego psa
Taksówkarz
2010
Prosta historia o miłości
Dyżurny planu Henryczek
2009
Sprawa Janusza W.
taksówkarz
2008
Stary człowiek i pies
alkoholik w ośrodku w Stanominie
2007
Hania
menel
2007
Taxi A
Robotnik
2006
Job, czyli ostatnia szara komórka
Wujek "Adiego"
2006
Olek
Henio
2006
Wszyscy jesteśmy Chrystusami
facet w izbie wytrzeźwień
2006
Czeka na nas świat
Złomiarz
2005
Lawstorant
Bawół
2005
Chaos
Ojciec Marty
2004
Cudownie ocalony
kamieniarz
2003
Powiedz to, Gabi
Dozorca kortów tenisowych
2002
Zemsta
Murarz
2002
D.I.L.
Ojciec Iry
2002
Dzień świra
Robotnik kolejowy grający w karty w "pierwszej klasie"
2002
W kogo ja się wrodziłem
magazynier w szpitalu
2002
Edi
Edi
2001
Requiem
Marcyś, brat Lolka
1997
Sara
1995
Tolek Banan i inni
1977
Nie zaznasz spokoju
Kuba
1972
Podróż za jeden uśmiech
Poldek
1970
Abel, twój brat
Balon
 INNE (1)
2011
Dobro, piękno i prawda
Lektor
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll