PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Chris Pine

Chris Pine
URODZONY: 26 sierpień 1980, Kalifornia
Filmografia
 AKTOR (17)
2018
Pułapka czasu
Dr Alex Murry
2017
Wonder Woman
Steve Trevor
2016
Star Trek: W nieznane
James T. Kirk
2015
Czas próby
Bernie Webber
2014
Jack Ryan: Teoria Chaosu
Jack Ryan
2014
Szefowie wrogowie 2
2014
Stretch
2014
Tajemnice lasu
Książe
2013
W ciemność Star Trek
James T. Kirk
2012
Ludzie jak my
Sam
2012
Strażnicy marzeń
Jack Frost (głos)
2012
A więc wojna
Foster
2012
Celeste i Jesse - Na zawsze razem
Tajemniczy gość
2010
Niepowstrzymany
Will Colson
2009
Star Trek
Kirk
2006
Całe szczęście
Jake Hardin
2004
Pamiętnik księżniczki 2. Królewskie zaręczyny
Sir Nicholas
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll