PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Lew Rywin

Lew Rywin
URODZONY: 10 listopad 1945, Niżnyj Alkiejew na Syberii
Filmografia
 PRODUKCJA (24)
2003
Pornografia
Producent
2003
Polana pośród brzeziny
Koproducent
2002
Pianista
Producent wykonawczy
2001
Pamiętam
Producent
2001
Wiedźmin
Producent
2001
Czarna plaża
Producent towarzyszący
1999
Prawo ojca
Producent
1999
Pan Tadeusz
Producent
1998
Złoto dezerterów
Producent
1997
Cudze szczęście
Producent
1997
Ostatni rozdział
Producent
1997
Bandyta
Producent
1997
Sara
Producent
1996
Matka swojej matki
Producent
1995
Wielki tydzień
Producent
1995
Tato
Producent
1994
Diabelska edukacja (TV)
Producent
1994
Les milles
Producent
1993
Uprowadzenie Agaty
Producent
1993
Lista Schindlera
Koproducent
1992
Generał
Producent
1991
Le Brasier
Producent towarzyszący
1990
Europa, Europa
Producent wykonawczy
Obca siła
Producent towarzyszący
 AKTOR (5)
2002
Kariera Nikosia Dyzmy
Wicepremier Maciej Terkowski
1997
Brat naszego Boga
burmistrz
1995
Tato
producent reklamówek
1991
Tak, tak
narzeczony Karen
1989
Tryumf ducha
sędzia na meczu bokserskim
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll