PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Ireneusz Iredyński

Ireneusz Iredyński
URODZONY: 04 czerwiec 1939, Stanisławów
ZMARŁ: 09 grudzień 1985 w wieku 46 lat, Warszawa (Polska)
Filmografia
 SCENARIUSZ (16)
2012
Dzień oszusta
Na podstawie
1983
Magiczne ognie
Scenariusz
1983
Thais
Na podstawie
1981
Okno
Scenariusz
1980
Ukryty w słońcu
Scenariusz
1978
Roman i Magda
Scenariusz
1977
Niedziela pewnego małżeństwa w mieście przemysłowym średniej wielkości
Scenariusz
1977
Wejście w nurt
Scenariusz
1977
Wejście w nurt
Autor dialogów
1973
Przejście podziemne
Scenariusz
1972
Anatomia Miłości
Scenariusz
1971
Kardiogram
Na podstawie
1971
Beczka Amontillado
Autor dialogów
1966
Zejście do piekła
Scenariusz
1965
Śmierć w środkowym pokoju
Scenariusz
1965
Sam pośród miasta
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll