PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Alec Baldwin

Alec Baldwin
URODZONY: 03 kwiecień 1958, Massapequa
Filmografia
 AKTOR (42)
2019
Osierocony Brooklyn
Moses Randolph
2019
Imprezowi rodzice
Frank Teagarten
2018
Mission: Impossible - Fallout
Alan Hunley
2018
Mission: Impossible 6
Alan Hunley
2017
Dzieciak rządzi
Dziecko (głos)
2016
Paryż może poczekać
Michael
2015
Wstrząs
Dr Julian Bailes
2015
Mission: Impossible - Rogue Nation
2015
Witamy na Hawajach
2014
Motyl Still Alice
Dr John Howland
2013
Blue Jasmine
Hal
2012
Rock of Ages
Dennis Dupree
2012
Zakochani w Rzymie
John
2012
Uwiedź i porzuć
(bohater filmu)
2012
Strażnicy marzeń
Święty Mikołaj (głos)
2009
Bez mojej zgody
Campbell Alexander
2009
To skomplikowane
Jake
2008
Madagaskar 2
Makunga (głos)
2006
Biegając z nożyczkami
Norman Burroughs
2006
Dobry agent
Sam Murach
2006
Infiltracja
Ellerby
2005
Elizabethtown
Phil DeVoss
2005
Dick i Jane: Niezły ubaw
Jack McCallister
2004
Nadchodzi Polly
Stan Indursky, szef Rubena
2004
Aviator
Juan Trippe
2003
Na skróty do szczęścia
Jabez Stone
2003
Kot
Lawrence Quinn
2003
Cooler
Shelly Kaplow
2001
Genialny klan
Narrator (głos)
2001
Pearl Harbor
Podpułkownik James Doolittle
2001
Final Fantasy
Grey (głos)
2000
Hollywood atakuje
Bob Barrenger
1998
Kod Merkury
Nick Kudrow
1997
Lekcja przetrwania
Robert Green
1993
Pełnia zła
Dr. Jed Hill
1992
Glengarry Glen Ross
Blake
1990
Alicja
Ed
1990
Polowanie na Czerwony Październik
Jack Ryan
1988
Poślubiona mafii
Cucumber Frank de Marco
1988
Rozmowy radiowe
Dan
1988
Sok z żuka
Adam Maitland
1988
Pracująca dziewczyna
Mick Dugan
 PRODUKCJA (2)
2012
Uwiedź i porzuć
Producent
2003
Na skróty do szczęścia
Producent
 PION REŻYSERSKI (1)
2003
Na skróty do szczęścia
Reżyser
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll