PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jacek Koman

Jacek Koman
URODZONY: 15 sierpień 1956, Bielsko-Biała
Filmografia
 AKTOR (17)
2020
Sala samobójców. Hejter
2019
Ikar. Legenda Mietka Kosza
2017
Oddech
2017
Dżungla
Moni Ghinsberg
2015
Disco Polo
"Katiusza"
2014
Son of a Gun
Sam
2013
Wielki Gatsby
2011
Ghost Rider 2
Terrokov
2011
Łowca
Pośrednik
2010
Kołysanka
Listonosz
2008
Kochaj i tańcz
choreograf Jan Kettler, ojciec Hani
2008
Opór
Konstanty Kozlowski
2006
Ludzkie dzieci
Tomasz
2001
Moulin Rouge!
Argentyńczyk z narkolepsją
1998
Oklaski jednej dłoni
Picotti
1996
What I have written
Jeremy Fliszar
1979
Bezpośrednie połączenie
Sławek Tietz, syn Ireny
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll