PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Piotr Kielar
URODZONY: 13 wrzesień 1968, Warszawa
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (7)
2008
Tysiąc zakazanych krzaków
Reżyser
1997
Podwójne życie Kieratówny
Reżyser
1997
Tata z Ameryki
Reżyser
1997
Izabella
I Asystent reżysera, II Reżyser
1995
Chrusty
Reżyser
1994
Masterszot
Reżyser
1994
Tango, lux, kaszanka
Reżyser
 SCENARIUSZ (5)
2005
Chaos
Współpraca scenariuszowa
2002
Dyplom
Autor dialogów
1997
Tata z Ameryki
Scenariusz
1997
Podwójne życie Kieratówny
Scenariusz
1995
Chrusty
Scenariusz
 AKTOR (3)
1994
Moja ostatnia kobieta
1994
Droga do Kurdystanu
1993
Ściana
 PRODUKCJA (1)
2012
Miłość
Producent
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll