PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Noomi Rapace

Noomi Rapace
URODZONY: 28 grudzień 1979, Hudiksvall
Filmografia
 AKTOR (14)
2021
Lamb
2017
Tożsamość zdrajcy
Alice Racine
2017
Obcy: Przymierze
Elizabeth Shaw
2015
System
Raisa Demidow
2014
Animal Rescue
Nadia
2013
Czas zemsty
Beatrice
2013
Knockout
Anita Lindblom
2012
Prometeusz
Elizabeth Shaw
2012
Namiętność
Isabelle James
2011
Sherlock Holmes 2: Gra cieni
Sim
2011
Babycall
Anna
2010
Wykluczeni
Leena, czasy obecne
2009
Millenium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet
Lisbeth Salander
2009
Millennium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet
Lisbeth Salander
 PRODUKCJA (1)
2021
Lamb
Producent wykonawczy
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll