PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Paweł Łoziński
URODZONY: 04 grudzień 1965, Warszawa
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 SCENARIUSZ (23)
2017
Marzenie wrestlera
Opieka artystyczna
2016
Nawet nie wiesz, jak bardzo Cię kocham
Scenariusz
2015
Casa Blanca
Opieka artystyczna
2015
Ostatni numer
Opieka artystyczna
2014
Werka
Scenariusz
2013
Ojciec i syn w podróży
Scenariusz
2013
Ojciec i syn
Scenariusz
2013
Chwila
Opieka pedagogiczna
2011
Mińsk od świtu do zmierzchu
Opieka artystyczna
2011
Taki rodzaj ptactwa
Opieka artystyczna
2011
Tokio od świtu do zmierzchu
Opieka artystyczna
2010
Inwentaryzacja
Scenariusz
2009
Chemia
Scenariusz
2008
Kici, kici
Scenariusz
2006
Wygnańcy
Scenariusz
2004
Między drzwiami
Scenariusz
1999
Siostry
Scenariusz
1997
Sławomir Mrożek przedstawia
Scenariusz
1996
Kratka (TV)
Scenariusz
1995
100 lat w kinie
Scenariusz
1992
Miejsce urodzenia
Scenariusz
1991
Podróż
Scenariusz
1989
Jatka
Scenariusz
 PION REŻYSERSKI (18)
2016
Nawet nie wiesz, jak bardzo Cię kocham
Reżyser
2014
Werka
Reżyser
2013
Ojciec i syn
Reżyser
2010
Inwentaryzacja
Reżyser
2009
Chemia
Reżyser
2008
Kici, kici
Reżyser
2006
Wygnańcy
Reżyser
2004
Między drzwiami
Reżyser
1999
Siostry
Reżyser
1997
Sławomir Mrożek przedstawia
Reżyser
1996
Kratka (TV)
Reżyser
1995
100 lat w kinie
Reżyser
1995
Wszystko może się przytrafić
Współpraca
1993
89 mm od Europy
Współpraca
1992
Miejsce urodzenia
Reżyser
1991
Podróż
Reżyser
1989
Struktura
Reżyser
1989
Jatka
Reżyser
 PRODUKCJA (12)
2016
Nawet nie wiesz, jak bardzo Cię kocham
Producent
2014
Werka
Producent
2013
Ojciec i syn
Producent
2013
Ojciec i syn w podróży
Producent
2006
Wygnańcy
Producent
2006
Wygnańcy
Kierownik produkcji
2004
Między drzwiami
Producent wykonawczy
2002
Kraj urodzenia...
Producent
2002
Zamek
Producent wykonawczy
2002
Kto, co i jest w jakim związku?
Producent wykonawczy
1999
Siostry
Producent
1991
Zbieg
Producent
 ZDJĘCIA (7)
2014
Werka
Zdjęcia
2013
Ojciec i syn w podróży
Zdjęcia
2013
Ojciec i syn
Zdjęcia
2011
Tonia i jej dzieci
Zdjęcia
2010
Inwentaryzacja
Zdjęcia
1999
Siostry
Zdjęcia
1990
45 - 89
Zdjęcia
 DŹWIĘK (6)
2014
Werka
Dźwięk
2013
Ojciec i syn
Dźwięk
2010
Inwentaryzacja
Operator dźwięku
2009
Chemia
Operator dźwięku
2008
Kici, kici
Operator dźwięku
1999
Siostry
Dźwięk
 AKTOR (1)
2013
Ojciec i syn
(bohater filmu)
Opis
Reżyser filmów dokumentalnych. W latach 1988-92 studiował na Wydziale Reżyserii i Realizacji Telewizyjnej Szkoły Filmowej w Łodzi. Członek Polskiej Akademii Filmowej.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll