PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Stanisław Niedbalski

Stanisław Niedbalski
URODZONY: 02 maj 1922, Słonawy
ZMARŁ: 30 listopad 2005 w wieku 83 lat, Nakło nad Notecią (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (90)
1990
Wybory 89
Zdjęcia
1990
Dokąd
Zdjęcia
1987
Dzień jak rok
Zdjęcia
1987
Więcej światła
Zdjęcia
1984
Cud
Zdjęcia
1983
Sęki i drzazgi
Zdjęcia
1980
Autoportret
Zdjęcia
1980
Zmienna ogniskowa
Zdjęcia
1979
Cięcie
Zdjęcia
1979
Bacutil
Zdjęcia
1979
Dialog
Zdjęcia
1979
Napisz mi coś wesołego
Współpraca operatorska
1978
Zima - walcownie
Zdjęcia
1978
Państwo Bytomskie II
Zdjęcia
1978
Mieleckie skrzydła
Zdjęcia
1978
Rycerze przestworzy
Zdjęcia
1978
Konstanty Brandel
Zdjęcia
1978
Przenikanie (obserwacje z pierwszej fazy)
Zdjęcia
1978
Iskra
Zdjęcia
1977
Rok Huty Warszawa. Sezon letni
Zdjęcia
1977
Rok Huty Warszawa. Jesień - wytop stali
Zdjęcia
1976
Ten pierwszy
Zdjęcia
1976
Z marszu...
Zdjęcia
1976
Lekcja dla Doktora Fausta
Zdjęcia
1976
Dzień codzienny - dzień świąteczny
Zdjęcia
1976
Budowa elektrowni
Zdjęcia
1976
Praca
Zdjęcia
1975
Dwa jubileusze
Zdjęcia
1975
Pryzmat
Zdjęcia
1974
Star 266
Zdjęcia
1974
Pozwólcie nam się bawić
Zdjęcia
1974
Jastrzębie
Zdjęcia
1974
Zbudowaliśmy dom
Zdjęcia
1974
Forum polonijne
Zdjęcia
1974
Na polską nutę
Zdjęcia
1973
Zabawa
Zdjęcia
1973
Happy end
Zdjęcia
1973
Happy end
Zdjęcia
1973
Budują trasę
Zdjęcia
1972
Nie płacz
Zdjęcia
1971
Trasa nadziei
Zdjęcia
1971
W takim niedużym mieście...
Zdjęcia
1971
Kareta
Zdjęcia
1970
Fabryka
Zdjęcia
1970
Przybysze
Zdjęcia
1970
Wyprzedaż
Zdjęcia
1970
Opowieści z pól kamienistych
Zdjęcia
1970
Powrót mistrza
Zdjęcia
1969
Z miasta Łodzi
Zdjęcia
1969
Gromada w poznańskim
Zdjęcia
1969
Gdzieś w Polsce
Zdjęcia
1968
Sukces
Zdjęcia
1968
Sukces
Zdjęcia
1966
Na dwunastu hektarach
Zdjęcia
1966
Prawo do jezdni
Zdjęcia
1966
Wieś na podgórzu
Zdjęcia
1966
Selim
Zdjęcia
1965
Urodzeni w roku 1944
Zdjęcia
1965
Sopot 65
Zdjęcia
1965
Maraton
Zdjęcia
1965
Śpiewa Ewa Demarczyk
Zdjęcia
1965
Na progu
Zdjęcia
1964
Pożegnanie z ojczyzną
Zdjęcia
1964
Matura
Zdjęcia
1964
Wieś buduje
Zdjęcia
1963
Ptaki
Zdjęcia
1963
Dzień w Turoszowie
Zdjęcia
1963
Opus jazz
Zdjęcia
1962
Wieś, jakiej nie znamy
Zdjęcia
1962
A w niedzielę nad Wisłą
Zdjęcia
1962
Władysław Broniewski
Zdjęcia
1962
Nadzieja i inne wiersze
Zdjęcia
1962
Suita Polska
Współpraca operatorska
1961
Aby kwitło życie...
Zdjęcia
1961
Postęp techniczny na PKP
Zdjęcia
1961
Aby kwitło życie
Zdjęcia
1960
Muzykanci
Zdjęcia
1960
Reportaż prosto z patelni
Zdjęcia
1960
Ludzie w drodze
Zdjęcia
1959
Nie ma końca wielkiej wojny
Zdjęcia
1959
Gaudeamus
Zdjęcia
1959
Muzyka nocą
Zdjęcia
1959
Dzień bez słońca
Zdjęcia
1959
Typy na dziś
Zdjęcia
1958
Opowieść o drodze
Zdjęcia
1958
Pamiątka z Kalwarii
Zdjęcia
1958
Z Powiśla...
Zdjęcia
1957
Dom starych kobiet
Zdjęcia
1957
Ludzie z pustego obszaru
Zdjęcia
1955
Wyprawa na Czarcią Wyspę
Zdjęcia
 AKTOR (3)
2004
Spotkania
(bohater filmu)
1991
Odjazd
fotograf Rubens
1987
Kocham kino
fotograf
 PION REŻYSERSKI (2)
1979
Rozkład pożycia
Reżyser
1974
Jastrzębie
Reżyser
 SCENARIUSZ (2)
1974
Jastrzębie
Scenariusz
1966
Prawo do jezdni
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll