PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Przemysław Gintrowski

Przemysław Gintrowski
URODZONY: 21 grudzień 1951, Stargard Szczeciński
ZMARŁ: 20 październik 2012 w wieku 60 lat, Warszawa
Filmografia
 MUZYKA (24)
2010
Trzy minuty. 21:37
Muzyka
2003
Show
Muzyka
1995
Potęga smaku
Muzyka
1995
Tato
Muzyka
1990
Przejście
Muzyka
1989
Goryl, czyli ostatnie zadanie...
Muzyka
1989
"Nim słońce wejdzie..."
Muzyka
1989
Ostatni prom
Muzyka
1988
Dotknięci
Muzyka
1988
Koniec
Muzyka
1988
Spadek
Muzyka
1988
Lewiatan
Muzyka
1988
Pięć minut przed gwizdkiem
Muzyka
1987
Ściany
Muzyka
1987
Co to konia obchodzi?
Muzyka
1987
Polska historia kina
Muzyka
1987
Dorastanie
Muzyka
1986
Słońce w gałęziach
Muzyka
1986
Weryfikacja
Muzyka
1985
Sezon na bażanty
Muzyka
1985
Tętno
Muzyka
1983
Nadzór
Muzyka
1982
Matka Królów
Muzyka
1981
Dziecinne pytania
Muzyka
 AKTOR (4)
1990
Historia niemoralna
lekarz w szpitalu
1989
Goryl, czyli ostatnie zadanie...
leśniczy Leon
1982
Bluszcz
gitarzysta
1981
Cień
"człowiek sztuki"
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll