PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Janusz Gauer

Janusz Gauer
URODZONY: 09 maj 1954, Łódź
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (25)
1999
Inne kino
Zdjęcia
1992
1968 - Szczęśliwego Nowego Roku
Zdjęcia
1991
Kuchnia polska
Zdjęcia
1991
V.I.P.
Zdjęcia
1991
Przeklęta Ameryka
Zdjęcia
1991
Kuchnia polska
Operator kamery
1990
Mów mi Rockefeller
Zdjęcia
1989
Deja vu
Zdjęcia
1989
Deja vu
Operator kamery
1987
Szkoła kochanków, czyli cosi fan tutte
Zdjęcia
1986
W cieniu nienawiści
Zdjęcia
1983
Seksmisja
Operator kamery
1982
Egzotarium krakowskiego zoo
Zdjęcia
1981
Ogród Zoologiczny w Krakowie
Zdjęcia
1981
Andrzej Budziszewski opowiada
Zdjęcia
1981
Wielki bieg
Operator kamery
1981
Mężczyzna niepotrzebny!
Operator kamery
1981
Vabank
Operator kamery
1980
Błękitna strzała
Zdjęcia
1980
Lęk przestrzeni
Operator kamery
1980
Błękitna strzała
Operator kamery
1978
Zrób to sam
Zdjęcia
1977
Gorączka mleka
Zdjęcia
1976
Hitchcocktail
Zdjęcia
1976
Paralaksa
Zdjęcia
Opis
Absolwent Wydziału Operatorskiego Szkoły Filmowej w Łodzi (1978). Autor zdjęć do wielu filmów i seriali telewizyjnych ("Adam i Ewa", "Samo życie", "Barwy szczęścia"). Członek Polskiej Akademii Filmowej.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll