PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Ewa Pakulska

Ewa Pakulska
ZMARŁA: 23 kwiecień 1999 w wieku 1999 lat,
Filmografia
 MONTAŻ (23)
1999
Krugerandy
Montaż
1998
Historia kina w Popielawach
Montaż
1996
Niemcy
Montaż
1995
Grający z talerza
Montaż
1995
Deborah
Montaż
1995
Szabla od komendanta
Montaż
1994
Cudowne miejsce
Montaż
1994
Miasto prywatne
Montaż
1993
Jańcio Wodnik
Montaż
1993
Magneto (TV)
Montaż
1992
Pograbek (TV)
Montaż
1992
Europejska noc
Montaż
1991
Śmierć dziecioroba
Montaż
1989
Światło odbite
Montaż
1988
Ładny dzień
Montaż
1988
Pałkiewicz ma rację
Montaż
1985
Jak mnie kochasz
Montaż
1985
Przez dotyk (TV)
Montaż
1984
Remis
Montaż
1983
Sny i marzenia
Montaż
1983
Najpiękniejsza jaskinia świata
Montaż
1983
Szkatułka z Hongkongu
Montaż
1982
Odwet
Asystent Montażysty
 DŹWIĘK (1)
1990
Pogrzeb kartofla
Dźwięk
 PION REŻYSERSKI (1)
1990
Zawód kierowca
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll