PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Tadeusz Kondrat

Tadeusz Kondrat
URODZONY: 08 kwiecień 1908, Przemyśl
ZMARŁ: 19 czerwiec 1994 w wieku 86 lat, Skolimów
Filmografia
 AKTOR (21)
1976
Noc w wielkim mieście(tv)
Józef Kaliński
1975
Opadły liście z drzew
świadek Jehowy
1975
Zawiłości uczuć
Tomasz
1973
Sanatorium pod klepsydrą
ojciec Józefa
1971
Kamizelka
żydowski handlarz
1971
Dekameron 40, czyli cudowne przytrafienie pewnego nieboszczyka (TV)
doktor Mazzeo
1971
Dekameron 40 czyli cudowne przytrafienie pewnego nieboszczyka
doktor Mazzeo de la Montana
1969
Zbrodniarz, który ukradł zbrodnię
profesor leczący Siwego
1968
Lalka
Szlangbaum
1968
Człowiek z M-3
krawiec Edward Zocha
1967
Zbrodnia lorda Artura Savile'a
lokaj lorda
1967
Przeraźliwe łoże
obserwujący wyścig myszy
1967
Zbrodnia Lorda Artura Savile'a
lokaj lorda
1966
Gdzie jest trzeci król
kustosz
1965
Walkower
staruszek
1961
Kwiecień
Klukwa
1957
Zemsta
Papkin
1955
Zaczarowany rower
nauczyciel łaciny
1954
Pod gwiazdą frygijską
krawiec Natan Lubart
1953
Celuloza
krawiec Natan Lubart
1953
Przygoda na Mariensztacie
Władek Dobrzyński
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll