PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Witold Płóciennik

Witold Płóciennik
URODZONY: 04 styczeń 1970, Zielona Góra
Filmografia
 ZDJĘCIA (16)
2018
Jak pies z kotem
Zdjęcia
2016
Za niebieskimi drzwiami
Zdjęcia
2016
Prosta historia o morderstwie
Zdjęcia
2015
Carte Blanche
Zdjęcia
2011
Wymyk
Operator głównej kamery
2009
Piksele
Zdjęcia
2009
Demakijaż
Zdjęcia
2004
Cała zima bez ognia
Zdjęcia
2002
Moje pieczone kurczaki
Zdjęcia
2002
Moje pieczone kurczaki
Operator kamery
2001
Na swoje podobieństwo
Zdjęcia
1997
Przystań
Fotosista
1996
Spóźniona podróż
Zdjęcia
1995
Two minus one
Współpraca operatorska
1993
Polski gwałciciel
Zdjęcia
1993
Taka noc
Zdjęcia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll