PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Zbigniew Safjan

Zbigniew Safjan
URODZONY: 02 listopad 1922, Warszawa
ZMARŁ: 26 grudzień 2011 w wieku 89 lat, Warszawa
Filmografia
 SCENARIUSZ (10)
1989
Żelazną ręką
Scenariusz
1985
Greta
Scenariusz
1983
Śledztwo porucznika Tomaszka
Scenariusz
1979
Do krwi ostatniej
Scenariusz
1978
Do krwi ostatniej...
Scenariusz
1975
Strach
Scenariusz
1975
Strach
Scenariusz
1975
W te dni przedwiosenne
Scenariusz
1967
Stawka większa niż życie
Scenariusz
1965
Potem nastąpi cisza
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll