PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Piotr Nowak

Piotr Nowak
URODZONY: 02 marzec 1976, Stronie Śląskie
Filmografia
 AKTOR (16)
2016
Historia Roja
Wyszomirski
2015
Anatomia zła
Klient Haliny w hotelu
2014
Małe stłuczki
dostawca pizzy
2014
Warsaw by Night
2014
Lena i ja
Radziu
2013
Drogówka
Kierowca Opla
2013
Skanonizacja
2012
Jesteś Bogiem
Krzysztof Koza "Kozak"
2011
Uwikłanie
Policjant Wolniak
2011
Capri
2011
Sala samobójców
Jacek, kierowca Dominika
2011
Z daleka widok jest piękny
Mirek Kotlarz
2011
W ciemności
żołnierz niemiecki
2010
Róża
Piotr, mąż Róży; nie wystepuje w napisach
2009
Sprawa Janusza W.
redaktor
1980
Grzechy dzieciństwa
Józio
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll