PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Benedict Cumberbatch

Benedict Cumberbatch
URODZONY: 19 lipiec 1976, Hammersmith
Filmografia
 AKTOR (23)
2018
Jungle Book
Shere Khan
2018
Avengers: Wojna bez granic
Dr Stephen Strange
2018
Grinch
Grinch (głos)
2018
Mowgli: Chłopiec z dżungli
Shere Khan (głos)
2016
Doktor Strange
Dr Stephen Strange
2016
Zoolander 2
All
2016
Doctor Strange
Dr Stephen Strange
2015
Magik
Lewis (głos)
2015
Pakt z diabłem
Bill Bulger
2014
Pingwiny z Madagaskaru
Tajny (głos)
2014
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
Smaug/ Nekromanta
2014
Gra tajemnic
Alan Turing
2013
Zniewolony. 12 Years a Slave
William Ford
2013
Hobbit: Pustkowie Smauga
Smaug / The Necromancer
2013
The Lost City of Z
2013
Sierpień w Hrabstwie Osage
'Little' Charles Aiken
2013
Piąta władza
Julian Assange
2012
Hobbit: Niezwykła podróż
Smaug
2011
Czas wojny
Major Stewart
2011
Szpieg
Peter Guillam
2010
Cztery lwy
Negocjator
2008
Kochanice króla
William Carey
2007
Pokuta
Paul Marshall
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll