PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Edward Zwick
URODZONY: 08 październik 1952
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (16)
2016
Jack Reacher: Nigdy nie wracaj
Reżyser
2014
The American Can
Reżyser
2010
Miłość i inne używki
Reżyser
2008
Opór
Reżyser
2006
Krwawy diament
Reżyser
2005
1/4life (TV)
Reżyser
2003
Ostatni samuraj
Reżyser
1998
Stan oblężenia
Reżyser
1996
Szalona odwaga
Reżyser
1994
Wichry namiętności
Reżyser
1992
Zostawić normalność
Reżyser
1989
Chwała
Reżyser
1986
Ta ostatnia noc
Reżyser
1983
Special Bulletin (TV)
Reżyser
1982
Paper Dolls (TV)
Reżyser
1982
Podwójne szczęście (TV)
Reżyser
 PRODUKCJA (13)
2015
W samym sercu morza
Producent
2014
Miasteczko Cut Bank
Producent
2010
Miłość i inne używki
Producent
2008
Opór
Producent
2006
Krwawy diament
Producent
2003
Ostatni samuraj
Producent
2002
Porzucona
Producent
2001
Sam
Producent
2000
Traffic
Producent
1998
Zakochany Szekspir
Producent
1998
Stan oblężenia
Producent
1994
Wichry namiętności
Producent
1983
Special Bulletin (TV)
Producent
 SCENARIUSZ (8)
2017
American Assassin
Scenariusz
2016
Jack Reacher: Nigdy nie wracaj
Scenariusz
2010
Miłość i inne używki
Scenariusz
2008
Opór
Scenariusz
2005
1/4life (TV)
Scenariusz
2003
Ostatni samuraj
Scenariusz
1998
Stan oblężenia
Scenariusz
1983
Special Bulletin (TV)
Na podstawie
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll