PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Waldemar Grodzki

Waldemar Grodzki
URODZONY: 01 sierpień 1941, Wołomin
ZMARŁ: 13 maj 2011 w wieku 69 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (58)
2006
Dzieci tułacze
Zdjęcia
1991
Kurier nadziei
Zdjęcia
1989
Odludzie
Zdjęcia
1988
Sukces krzepi, czyli z Melchiorem Wańkowiczem w COP-ie
Zdjęcia
1988
Ojczyźnie, wsi, sobie
Zdjęcia
1988
Kalwaria nadziei...
Zdjęcia
1987
Jubileusz P.A.Interpress
Zdjęcia
1987
Tłum
Zdjęcia
1987
Na ojczystej ziemi
Zdjęcia
1987
Bajkalska głębia
Zdjęcia
1987
Czas Czingiza
Zdjęcia
1986
Zamki orawskie
Zdjęcia
1986
Gwiezdne wojny
Zdjęcia
1986
Matura z pejzażu
Zdjęcia
1986
Sprzedawca
Zdjęcia
1986
Słowa uznania
Zdjęcia
1986
Ja wierzba
Zdjęcia
1985
Amerykanin
Zdjęcia
1985
Warszawskie maje
Zdjęcia
1985
203 sprawiedliwych
Zdjęcia
1985
Kielecka szkoła krajobrazu
Zdjęcia
1984
Opale
Zdjęcia
1982
Bawiłem w Oświęcimiu
Zdjęcia
1981
Przed
Zdjęcia
1981
Od nowa
Zdjęcia
1981
Kilka słów prawdy
Zdjęcia
1980
Przerwanie abstynencji
Zdjęcia
1980
Pierwsze spotkanie
Zdjęcia
1980
Razem - solidarnie
Zdjęcia
1980
Nie. Plakat antywojenny
Zdjęcia
1979
Sygnały skalnego lata
Zdjęcia
1978
Człowiek z laską czyli portret człowieka praktycznego
Zdjęcia
1977
El Marj-stara i nowa Barka
Zdjęcia
1977
W obronie pokoju
Zdjęcia
1977
Cyklopol
Zdjęcia
1975
Notatki z Gór Księżycowych
Zdjęcia
1975
Obrazki na żywej skórze
Zdjęcia
1974
Nie tylko dla dzieci
Zdjęcia
1974
Rodacy na Łabie
Zdjęcia
1974
Mecz
Zdjęcia
1973
Pomnik szpital
Zdjęcia
1973
Droga do pacjenta
Zdjęcia
1973
Rzetelny trud
Zdjęcia
1973
Za kierownicą
Zdjęcia
1973
Nietolerancja 73
Zdjęcia
1972
Każdy w bardzo ważnej sprawie
Zdjęcia
1972
Akcja
Zdjęcia
1972
Pan Karol z kamerą
Zdjęcia
1972
VI Zjazd PZPR
Zdjęcia
1971
Ormowcy
Zdjęcia
1971
Kowal z Gutanowa
Zdjęcia
1971
Piosenka na każdą godzinę
Zdjęcia
1970
Kto na ochotnika
Zdjęcia
1970
Powrót mistrza
Zdjęcia
1969
Na przykład Nowy Sącz
Zdjęcia
1969
W roku jubileuszowym
Zdjęcia
1969
Małe skrzydła na start
Zdjęcia
1961
Nareszcie o nas
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (4)
1988
Bobek czyli jedenaście wcieleń Bogumiła Kobieli
Współpraca
1984
Opale
Reżyser
1979
Wisienka-kat.III
Współpraca
1975
Notatki z Gór Księżycowych
Reżyser
 SCENARIUSZ (2)
1984
Opale
Scenariusz
1980
Wielogłos
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll