PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Maria Maj

Maria Maj
URODZONA: 14 grudzień 1948, Międzylesie (koło Wałbrzycha)
Filmografia
 AKTORKA (28)
2017
Tarapaty
"Pulchna"
2015
Wczasy
2014
Między nami dobrze jest
Bożena
2014
Książę
2014
Małe stłuczki
Pani Michałowska
2012
Gabriel
babcia
2012
Prawdziwy miód
2012
W imię...
matka Łukasza
2012
Mój rower
Dziedzicowa
2010
Twist & Blood
Pielęgniarka środowiskow
2010
Twist & Blood
Pielęgniarka środowiskowa
2010
Nie ten człowiek
Matka Kuby
2009
Zero
lekarka
2008
33 sceny z życia
pielęgniarka
2007
Katyń
głos Wandy Wasilewskiej
2006
Podróż
matka Iwony
2004
Pręgi
Starsza nauczycielka
2004
Piekło niebo
Zosia, gospodyni księdza
2004
Poza zasięgiem
Pani Donata
2003
Pogoda na jutro
Jarecka, sprzątaczka w szpitalu
2003
Przemiany
Matka
2002
Edi
Żona "Małego"
2002
Moje pieczone kurczaki
matka Magdy
2001
Wtorek
Matka dziewczyny na castingu
2000
Sieć
adwokat Danki
1999
Patrzę na Ciebie, Marysiu (TV)
matka Marysi
1997
Przystań
sprzedawczyni na dworcu
1996
Kratka (TV)
(nie występuje w napisach)
 INNE (1)
2004
Na cętce źrenicy
Lektor
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll