PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Krzysztof Talczewski

Krzysztof  Talczewski
URODZONY: 06 kwiecień 1959, Łódź
Filmografia
 SCENARIUSZ (13)
2013
Umrzeć za Warszawę
Scenariusz
2012
SKS w PRL-U
Scenariusz
2011
Krzyżacy
Scenariusz
2005
7 x Moskwa
Redaktor
2005
Bajka
Redaktor
2005
Elektryczka
Redaktor
2005
Nasiona
Redaktor
2005
O prawdzie
Redaktor
2005
Sacrum
Redaktor
2005
Powiedz mi, dlaczego?
Redaktor
2005
Mój tata Maciek
Redaktor
2005
Rumuński list
Redaktor
2002
Księży Młyn
Scenariusz
 PION REŻYSERSKI (7)
2014
Aram
Reżyser
2013
Umrzeć za Warszawę
Reżyser
2012
SKS w PRL-U
Reżyser
2011
Krzyżacy
Reżyser
2005
Wschód Europy
Reżyser
2002
Księży Młyn
Reżyser
1990
Kosmopolak
Współpraca
 PRODUKCJA (1)
2013
Umrzeć za Warszawę
Producent
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll