PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Fryderyk Chopin

Fryderyk Chopin
Filmografia
 MUZYKA (36)
2015
Rejs 1989
Muzyka
2014
Nie robić głupstw
Muzyka
2011
Muzyka
2011
Zaczarowany fortepian
Muzyka
2011
Konkurs
Muzyka
2010
Oni szli Szarymi Szeregami
Kompozytor
2005
RH +
Muzyka
2002
Chopin. Pragnienie miłości
Muzyka
1999
Szop, szop, szop, szopę...
Muzyka
1997
Preludium Des-dur op. 28
Muzyka
1996
Walc a-moll op. posth.
Muzyka
1996
Walc A - Moll. Op. Posth
Muzyka
1996
Walc
Muzyka
1996
Preludia
Muzyka
1996
Nokturn
Muzyka
1995
Pejzaże. Mazurek e-moll op. 17 nr 2
Muzyka
1995
Fantaisie Impromptu cis-moll op. 66
Muzyka
1995
Paul Cezanne
Muzyka
1994
Preludium sławy
Muzyka
1994
Walc H-moll Opus 69 No 2
Muzyka
1994
Walc h-moll op. 69 nr 2
Muzyka
1992
Mazurek e-moll op. 17 nr 2
Muzyka
1988
Przeprawa
Muzyka
1988
Polonez
Muzyka
1986
Cudzoziemka
Muzyka
1983
Moje rzeźby tańczą za mnie
Muzyka
1983
Chopiniana
Muzyka
1979
Chopin w Dusznikach
Muzyka
1978
Antyki
Muzyka
1974
Kochajmy się
Muzyka
1970
Krajobraz po bitwie
Muzyka
1970
Tristana
Kompozytor
1963
Barwy Pienin
Muzyka
1961
Chopin w kraju
Muzyka
1948
Żelazowa Wola
Muzyka
1945
Ballada f-moll
Muzyka
 AKTOR (3)
1999
Ostatnia podróż
(bohater filmu)
1999
Oczarowanie Fryderyka
(bohater filmu)
1997
Chopin
(bohater filmu)
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll