PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Tomasz Matraszek

Tomasz Matraszek
URODZONY: 10 maj 1960
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 CHARAKTERYZACJA (25)
2018
7 uczuć
Charakteryzacja
2018
Plan B
Charakteryzacja
2017
Bikini Blue
Charakteryzacja
2016
Zaćma
Charakteryzacja
2015
Karbala
Charakteryzacja
2013
Wałęsa. Człowiek z nadziei
Charakteryzacja
2013
Gry
Charakteryzacja
2012
Być jak Kazimierz Deyna
Charakteryzacja
2011
Big Love
Charakteryzacja
2011
Wojna żeńsko-męska
Charakteryzacja
2010
Mistyfikacja
Charakteryzacja
2010
Mała matura 1947
Charakteryzacja
2009
Osiem
Charakteryzacja
2009
Generał Nil
Charakteryzacja
2007
Katyń
Charakteryzacja
2007
Jutro idziemy do kina
Charakteryzacja
2006
Statyści
Charakteryzacja
2005
Barbórka
Charakteryzacja
2003
Czarne znamię
Charakteryzacja
2003
Biała sukienka
Charakteryzacja
2002
Bez litości
Charakteryzacja
2001
Tam, gdzie żyją Eskimosi
Charakteryzacja
2000
Wyrok na Franciszka Kłosa (TV)
Charakteryzacja
1999
Ostatnia misja
Charakteryzacja
1998
Billboard
Charakteryzacja
 AKTOR (2)
2010
Mistyfikacja
Emeryt
2009
Osiem
Kierowca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll