PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Piotr Stramowski

Piotr Stramowski
URODZONY: 17 wrzesień 1987, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (13)
2019
Sługi wojny
2019
Fighter
Tomasz Janicki
2019
Solid Gold
Adamski
2018
Tamtej nocy
Łukasz Bobiński
2018
Odnajdę Cię
2017
Katyń - Ostatni świadek
2017
Narzeczony na niby
Szymon
2017
Botoks
Michał
2016
Pitbull. Nowe porządki
policjant ps. "Majami"
2016
Po prostu przyjaźń
Kamil
2016
Pitbull. Niebezpieczne kobiety
Majami
2015
Test
Asystent zielony
2015
W spirali
Krzysztof
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll