PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Zygmunt Szyndler

Zygmunt  Szyndler
ZMARŁ: 24 kwiecień 1983 w wieku 1983 lat, Kopenhaga
Filmografia
 PRODUKCJA (11)
1963
Żona dla Australijczyka
Kierownik produkcji
1961
Dziś w nocy umrze miasto
Kierownik produkcji
1959
Inspekcja pana Anatola
Kierownik produkcji
1958
Ostatni strzał
Kierownik produkcji
1957
Kapelusz pana Anatola
Kierownik produkcji
1956
Nikodem Dyzma
Kierownik produkcji
1955
Godziny nadziei
Kierownik produkcji
1955
Warszawska syrena
Kierownik produkcji
1954
Trudna miłość
Kierownik produkcji
1953
Sprawa do załatwienia
Kierownik produkcji
1951
Pierwsze dni
Kierownik produkcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll