PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jacek Woszczerowicz

Jacek Woszczerowicz
URODZONY: 11 wrzesień 1904, Siedlce
ZMARŁ: 19 październik 1970 w wieku 66 lat, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (10)
1967
Ślepy tor (TV)
dróżnik Wawrzyniec Wiór
1967
Wenus z Ille (TV)
właściciel zajazdu "Siedem Krzyży"
1957
Dwie godziny
(nie występuje w napisach)
1957
Zemsta
Rejent Milczek
1938
Profesor Wilczur
Jemioł
1938
Kłamstwo Krystyny
Krążek
1938
Strachy
iluzjonista Sroboszcz
1938
Rena
Ryszard Garda
1937
Znachor
Jemioł
1936
Jego wielka miłość
autor
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll