PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jowita Budnik

Jowita Budnik
URODZONA: 28 listopad 1973, Warszawa
Filmografia
 AKTORKA (18)
2019
Ikar. Historia Mietka Kosza
2018
Zabawa zabawa
2018
Ukołysz mnie
Matka Emili
2018
Szczęście
2017
Cicha Noc
Ciotka Basia
2017
Ptaki śpiewają w Kigali
ornitolożka Anna
2015
Mów mi Marianna
2014
Jeziorak
podkomisarz Iza Dereń
2014
Obietnica
matka Janka
2013
Papusza
Bronisława Wajs (Papusza)
2012
Bejbi Blues
Kobieta z agencji
2009
Ciemnego pokoju nie trzeba się bać
Lucyna, matka Łaty
2009
Nigdy nie mów nigdy
psycholog prowadząca kurs
2006
Plac Zbawiciela
Beata Zielińska
2005
Z odzysku
Anna, żona Gazdy
2001
Portret podwójny
Asystentka na castingu
2000
Sieć
Danka Skowronek, żona Cezarego
1992
Wiatr ze Wschodu
Liza
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll