PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Krzysztof Jastrząb

Krzysztof Jastrząb
URODZONY: 26 styczeń 1959, Tychy
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 DŹWIĘK (30)
2017
Czuwaj
Dźwięk
2016
Kobiety bez wstydu
Dźwięk
2015
Excentrycy, czyli po słonecznej stronie ulicy
Dźwięk
2014
Kamienie na szaniec
Dźwięk
2013
Jak głęboki jest ocean?
Dźwięk
2011
Moja Australia
Dźwięk
2010
Mała matura 1947
Dźwięk
2009
Afonia i pszczoły
Dźwięk
2009
Janosik. Prawdziwa historia
Dźwięk
2007
A gdyby tak się stało
Dźwięk
2007
A gdyby tak się stało
Operator dźwięku
2006
Jasne błękitne okna
Dźwięk
2002
Moje pieczone kurczaki
Dźwięk
2001
Przedwiośnie
Dźwięk
2001
Przeżyć przedwiośnie
Dźwięk
2000
Sezon na leszcza
Dźwięk
1995
Prowokator
Dźwięk
1995
Szkoła dla orłów
Dźwięk
1995
Pestka
Dźwięk
1994
Faustyna
Dźwięk
1994
Młodość winna być nagła i ostra jak klinga!
Dźwięk
1994
Psy 2. Ostatnia krew
Dźwięk
1993
Łowca - ostatnie starcie
Dźwięk
1992
Wszystko, co najważniejsze...
Dźwięk
1991
Menu- Tryptyk Normandzki
Dźwięk
1991
Femina
Dźwięk
1991
Odjazd
Dźwięk
1986
W punkcie zero
Dźwięk
1985
Dzień dziecka na wsi
Dźwięk
1985
The performance
Dźwięk
Opis
Absolwent Wydziału Reżyserii Dźwięku Uniwersytetu Muzycznego Fryderyka Chopina w Warszawie. Członek Polskiej Akademii Filmowej.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll