PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Grzegorz Braun

Grzegorz Braun
URODZONY: 01 marzec 1967, Toruń
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (13)
2013
Transformacja
Reżyser
2012
Poeta pozwany
Reżyser
2011
Towarzysz Generał idzie na wojnę
Reżyser
2010
New Poland
Reżyser
2010
Eugenika w imię postępu
Reżyser
2009
Towarzysz Generał
Reżyser
2009
Marsz wyzwolicieli
Reżyser
2008
TW "Bolek"
Reżyser
2008
Do wolnego świata
Reżyser
2007
Defilada zwycięsców
Reżyser
2007
Oskarżenie
Reżyser
1999
Wielka ucieczka cenzora
Reżyser
1999
Śmierć człowieka utalentowanego
Reżyser
 SCENARIUSZ (12)
2013
Transformacja
Scenariusz
2012
Poeta pozwany
Scenariusz
2011
Towarzysz Generał idzie na wojnę
Scenariusz
2010
Eugenika w imię postępu
Scenariusz
2009
Towarzysz Generał
Scenariusz
2009
Marsz wyzwolicieli
Scenariusz
2008
TW "Bolek"
Scenariusz
2007
Defilada zwycięsców
Scenariusz
2007
Oskarżenie
Scenariusz
2002
Arche. Czyste zło
Scenariusz
1999
Wielka ucieczka cenzora
Scenariusz
1999
Śmierć człowieka utalentowanego
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll